Avril ElaytA 🫠 ay darısı başıma yaa ben de görür müyüm son onlu sayıları valla takvimdeki günler üzerime üzerime geliyor ben daha şimdiden ezelden beri hamileymişim gibi hissediyorum Hamilelik çok güzel keşke bitmese aynı bedende son günler ayrılacağız diye üzülüyorum diyen annelere şokkkk içinde bakıyorum resmen Benim tek isteğim bir an önce sağlıklı sıhhatli bir şekilde doğabileceği zamana gelip kucağıma almak Allah günah yazmasın ama hamileliği hiç sevmedim ben 😪
ElaytA Avril görürsün insaallah bende öyle diyodum 🫠 hamilelik güzel tamam da hele bide benim son haftaları sıcağa denk geldi ki sorma gitsin. Allah yardımcımız olsun hepimizin 🌸☺️
52-ummu-84 39+4 Son 3fakat gelmek istemiyor kızım hiç bir belirti yok normal istiyorum doktor da normal diyor hayırlısı diyelim bütün anne adaylarına sağlıklı huzurlu kolay doğum diliyorum sağlıkla gelsinler inşallah ❤️
nefessmommm gulsahklkn doğum şeklini hiç düşünmedim kızımız karar verecek nasıl gelmek isterse tbi önceliğim normal olacaktır. 82 günümüz var 🌼
Nur_tac gulsahklkn umarım öyle olur 😂 çok istiyorum hızlı geçip gitsin ilk bebek oluncada insanın kaygıları çok fazla oluyo tecrübesizlik oluyo ondan dolayı baya yogun geçiyor
Avril laviniamom01 🤣 ayy o da zor her an geldi mi gelecek mi ama en azından günler bitmiş ya bizim daha 105 gün 105 çıldıracağım 🤣🤣🤣🤣 Umarım benimki 37 38 gibi gelir 40 a kadar bile bekleyecek dermanım yok 🤣🤣🤣
mhbbbera Merve20 kilonuz ne acaba bide önceki niye sizeryan oldu araları kaç 😅 Bende yeni hamileyim malesef kilom 3 haneli 20 ay çnce açılma olmadığı için sezeyan oldum acaba deneyebilirmiyim merak ediyorum