bebegimveannesi_ Merhabalar, 23+4 haftalık hamileyim evde rahat olmak adına hiçbir şekilde sütyen takmıyorum hamilelikten dolayı göğüslerim büyümüş dün akşam fark ettim fazlasıyla sarkmış benim gibi olan var mı bu sarkmayı geri nasıl toparlayabilirim😇
binnur64 bebegimveannesi_ evleneli 2 sene oluyo evlendim evleneli takmıyorum evde sütyen şimdi 36 haftalık hamileyim hiç biri olmuyo zaten doğumdan sonra nasıl olurlar hiçbir fikrim yok😅
Duyulurum bebegimveannesi_ sarkma toparlanır mı bilmiyorum ama yer çekimi gerçeği devam edecek ve göğüsleriniz de büyümeye devam edecek bu süreçte. En iyisi göğüslerinizin boyutuna ve evde giymeye uygun yeni sütyen almak. Bu sıcaklarda zaten bir onu giyseniz yeter. Hem siz rahat olun hem göğüsler rahat olsun hem de kafanız :)
Alizee bebegimveannesi_ mutlaka sütyen ve ya topik gibi göğüslerinizi tutacak bir şey takın. Yoksa göbeğinize kadar sarkar
Bernasnli bebegimveannesi_ ilerisi silikon kızlar annenizin nasılsa sizinde öyle olacak üzücü ama gerçek yer çekimine engel olunmuyor
Agg0207 bebegimveannesi_ ben sütyen değilde pentide satılan pamuklu yarım atletlerden aldım hem dışarıda da kullanıyorum hiç belli oluyor içleri kaplı olduğu için takmadikca dahada sarkiyor sıcakta hiç rahat değil
Agg0207 bebegimveannesi_ tamamen sütyen kadar dik durmuyor tabi ama hiç takmamaktan iyi canım dışarıda falanda çok rahat