S_B6606 Busakturk teşekkür ederim yani sizin sayenizde ogrenmis oldum randevu bulamadim hic bi yere her yer 2 bin 3 bin istiyo belkide artti bilmiyorum bi tek sıkıntı sincan da oturuyo olmam😅
Busakturk S_B6606 sincan uzak evet ama cidden fiyat olarak haziran sonunda almıstım randevuyu 1600 dü arayın bi sorun cok asırı artmamıstır ama acele edin zamlar fena geliyor doktorda cok iyi kesinlikle ben çok beğendim
Zumra_elif61 Nurr29 bebeğin göstermesine bağlı benimki 1 hafta boy ölçüm yaptırmadı uyudu kaçını döndü sonunda uğraş uğraş zor ölçüm yaptı dr
Elifdeva 1316ess bakirkoyde mahmut gungor yorumlarina bakin cok iyi bende 31 temmuzda gidicem ayrintili icin 1350 dediler googleden yazip numarasini alip ariyabilirsiniz yorumlarinada bakin mutlaka🙂
Rukiyeaktay Nazlicntr Bebeğine sağ salim kavuş canım inşallah 🙏 tavsiyen için teşekkür ederim aklımda bulunsun ☺🙏
Buse4175 rumeysattnc doktorum kendi yapıyor sadece grafik üzerin de evrak veremiyormuş bende çok güveniyorum o yüzden sıkıntı görmedim hatta kızım yüzünü göstermedi iki kere gidip geldik çok ilgili tavsiye ederim Ertan izgiç
Cerena_87 1316ess özel defa life hastanesine gidyorum gaziantepde 450 tl ye yapdırdım 20 dk felan sürdü
Esinbyzkndr 1316ess 3 ay önce şişli Mecidiyeköy de avukatlar sitesinde sigortalı oldugum için 850 cektirmistim
Busrasnl Parkhayat’ta 2500₺ dediler. Araştırırken Eskişehir’de bir doktor buldum 900₺ye yaptırıcam bir ay sonra
Busragoker Nurr29 ben Hacettepe Üniversitesinde yaptırdım 2 profesör inceledi tam bir saat verdiğim ücret 300 tl gibi çok cüzi bi rakam bence özele o kadar para vermeye gerek yok
Nurr29 Busragoker yeni mi gittiniz o fiyat yeni mi ? Hep aynı doktorlar mı bakıyor acaba gitmişken de iyisi olsun istiyorum devlettekiler incelemiyor bebek iyi deyip kaldırıyor seni diyor herkes pek önermiyorlar
ikicocukannesi_ Busragoker sadece detaylı ultrason için gidebiliyormuyuz peki bu hastanede takipli hasta olma zorunluluğu varmi