Nurcihannan Kızlar 32 haftalığım bugün kontrolüm vardı doktora sordum kaç gr olmuş dimi 32 haftayla uyumlu 1500 gr civarı falan dedi ama bence sallama bi cevap verdi 1 ay önce 1 kiloydu çocuk. 1500 çok az geldi bana
cookiemonsterr Nurcihannan en son haftalarda tam kilo alıyor zaten canım doktorun normal dediyse güven 🙏🏻
beyza6078 Nurcihannan benimde 1900 dü doktorum zayıf dedi bende post açmıştım 2300 küsürlerde bile vardı ama bu haftalarda 1500 1700 iadeal boyu kaç cm
Nurcihannan Fatmauzun_ bana az geldi söylediği çocuk 1 ayda 500 gr mı aldı karnımda kocaman oldu zaten cevap verirken sallamasyon bi cevap verdi.
Esinbyzkndr 34 te erken doğum riskiyle yattim 2300 du bana da küçük gelmişti canım kilosu filan iyi gelmemişti doktor gayet ideal dedi son aylarda birden yağ dokuları oluşuyor birden kilo alıyor korkma büyür
Nurcihannan beyza6078 boy söylemiyolar canım zaten boy önemli değilmiş kilo önemli doktor uyumlu deyince bende bişe demedim 15 gün sonra tekrar kontrolüm var bakalım kaç dicek başka doktora aldım zaten randevü bu ilgisizdi