Dilogunes-1 Haftadayız fakat bir haftadır hareketlerini hissetmiyorum. Bu haftalarda bu durumu yaşaayan var mı
guzelanne01_ Dilogunes-1 1 haftadır hiç bi hissetmiyorsun Uzun bir süre çünkü haftanda önemli bir hafta
_brcu88_ Dilogunes-1 normal sırt üstü falan uzandığında bir haftalık süreçte hiç hareket etmedimi? Yada vişne suyu içip uzan ben vişne suyu içtiğim zaman sürekli oynamaya başlar …ama bunları boşver direk doktoruna git bi sen yada sağlık ocağına git kalp atışını dinlet bi
Sdslnby Yemekten sonra uzanınca tatlı yiyince de hareket yok mu? Solunuza doğru uzanıp biraz dinleyin bebeğinizi isterseniz. Hala hissetmezseniz bi doktora görünün lütfen
Dilogunes-1 _brcu88_ sanki çok az kıpırtı var. Bir hafta önce daha çok hissediyordum. Hareketini dışarıdan bile görüyordum.
Nurcihannan Dilogunes-1 canım benimde o haftalarda hareket yavaşlıyordu iki kere oldu doktora gittim normal dedi ama 1 hafta uzun bi süre doktora git bi görün için rahatlasın istersen
Dilogunes-1 humaninannesi61 Evet gittim. Çok şükür bir sorun yokmuş. Kalp atışı ve kan akışı düzenli dedi. Doktora gidip kalp atışını duyunca tekme atmaya başladı
Esracmmm Dilogunes-1 Kubare134 ay bende 19 haftalığım hiç hissetmedim doğru düzgün merak ediyorum bir de nezleyim antibiyotik kullanıyorum
Kubrakarahan Dilogunes-1 bennn ve bu haftadaki bi çok kişi bebişler 27-28 de neden durgunlaşıyo anlamadım ama herkes de aynı başlık var 27-28 olanlarda