yenianneee7 Kızlar merhaba 🌸 cuma günü şeker yükleme testi yaptırıcam ama inanın çok korkuyorum. açlık üzerine içilen şekerli içecek falan. çevremden de hep kötü yorumlar aldım. sizlerden yaptıran var mı? beni bilgilendirir misiniz?
gulsummm1 yenianneee7 ben yaptırdım bir sorun çıkmadı eğer şekeriniz varsa bebeğide tehlikeye sokuyor yaptırın derim tabi yinede kendi kararınız❤️
Beybilimomy yenianneee7 benim şekerim normalden düşük hamilelikte de aynı şekilde devam etti bu yüzden yapmadım tarama testleri detaylı ultrasonada girmedim biraz kafada bitirmelisin eğer şeker hastalığın var ise ailende genetikse hamilelik sürecinde seni şeker rahatsız ediyorsa bebeğin yaşamı için yaptırman doğru olur şuda var hemen hemen her doktor yükleme yapmak için ısrar eder kendileri sorumluluk almamak için doktor dedi diye yapacaksın diye bir şart da bulunmuyor
__mom1 yenianneee7 neyden korkuyosunuz ya sabah hiç tatlı yiyip içmediniz mi 😅 ne kadar sağlıklı yaşayan insanlar var burda şaşırıyorum ben bazen kahvaltıda baklava yiyorum 😃😃
Vaveylaanur yenianneee7 neden korkuyorsunuz ki aç karna diye tam tersi eğer şekeriniz varsa bebek ve sizin gebelik sürecinden daha az etkilenmenizi sağlar ben yaptırdım ve şekerim çıktı diyetle devam ediyorum ve suyum sınırda çıktı erken doğuma kadar giden tehlikeleri var bence kesinlikle yaptırın
yenianneee7 Beybilimomy evet haklısınız ama doktor da yaptırmazsan risk alırsın bunu kabul ediyorsan dedi 😥😅
yenianneee7 __mom1 yaa ne güzel keşke ben de yiyebilsem 😅 günlük meyveyi aşırı tükettiğim için ve fazladan kilo aldığım için doktorum şekerden şüpheleniyor 🥲
yenianneee7 Vaveylaanur genellikle o içecek sonrası mide falan kötü oluyormuş ben de mide konusunda çok hassasım o yüzden korkuyorum 🥺
Vaveylaanur yenianneee7 hayır yani kola içiyosunuz gibi bişey tabii aç karna olduğu için mide bulantısı yapabilir ama korkulacak bişey değil hayatınızda hiç mideniz bulanmadı mı aynı onun gibi😁
_brcu88_ yenianneee7 bende yaptırdım korkulacak hiç birşey yok çevreye kulak asmayin insanlar konuşmak için konuşuyor boş konuşuyorlar …gebelik şekeriniz varsa en azından önceden belli oluyor ve ona göre önlem alıyorsunuz
defnezumram yenianneee7 yaptırdım sıfır şeker tüketiyorum needeyse hiç aram yok çaya kaşık ucuyla şeker atsalar biliyorum 3 seferde 400 ml suya karıştırılmış içeceği içtim mide bulantımda olmadı şükür trmiz çıktı