Merhaba ocak anneleri 26 ocağa denk geliyor benim doğumum henüz şuan 12+4 haftalığız zaman geçsede cinsiyetinide öğrensemde alsam kıyafetlerini yavaştan diyorum artık😂 ikizlerim var 1 yaşında buda kız bence dün gittim doktoruma göstermedi kendisini çok hareketli MaşAllahı var😅ama ben kız olduğunu hissediyorum ve ikizlerimin ikiside erkek kız olursa zaten kızın kıyafetleri daha çok oluyor çeşitli🥰sizlerin nasıl geçiyor hamileliğiniz benim miğde bulantım çok nadir oluyor çok şükür bi kaç kez kustum ama 2-3 gündür bi sorun yok❤️

imrn_smsk bnmde 11 Ocak . 14+5teyiz. Bı kızım oluyormuş 🌸❤️ilk gebeliğim ve aşırı yorgun hissediyorum kendimi . Bebek alışverişine başlamak için sabırsızlanıyorum 😍

imrn_smsk 13+1 den selamlar canım. Benimde tahmini 15 ocağa denk geliyor sanırım kısmet olursa. Sezeryanlıyım bu 3. Bebeğim ilkim normal doğumdu. 6. Haftadan beri mide bulantısı var ama hiç istifra etmedim. Özellikle akşam yemeğinden sonra oluyor ne yersem yiyim farketmiyor. Bizde cinsiyet öğrenmek için sabırsızlanıyoruz canım. Sağlıkla gelsin bebişler.

12hafta 5 günlüğüz bizde henüz cinsiyetini öğrenmedik yarın ikili tarama testimiz var belki öğreniriz siz yaptırdınız mı ikili tarama testinizi

imrn_smsk merhabalar:) biz de 13+3 deyiz🥰🌸 doğum da Ocak ortası gösteriyor:) benim bulantım, halsizliğim çok oldu. Bu aralar biraz daha nadir ama illa ki bulanıyor. Şükür güzel geçiyor🌸

15+4 :) Ocak ayının ilk haftası görünüyor doğum. Bizim de kızımız olacak inşallah ama henüz alışverişe başlamadım. Biraz daha zaman geçsin istiyorum

Hmc_ maşallah sağlıkla güzellikle gelsin🥰🌸 ben geçen hafta 2’liye gittim göstermedi🙈

• Hmc_ bunu yanıtladı.

imrn_smsk kuzum ikizlerim yok. İlk çocuğum normal doğumdu, 2. çocuğum sezeryan oldu buda sezeryan olacak Allahın izniyle inşallah ❤️🤲🏻 Amin inşallah cümlemizin canım

imrn_smsk merhabaa benimde 18 ocak inşallahhh ben 11+5 de öğrendimm pipisini gösterdi oğlum 😂 ikinci gebeliğim bir tanede minnoş kızım var 🥰 öğrendiğim andan itibaren mide bulantım devam ediyoo geçmiyo maalesefki et tavuk salçalı yemeklere hala nooo

geceperisi23 hayır canım daha yapmadık bidahaki randevuda yani 17 haftalıkken gideceğim ozaman yapacağız inşAllah🥰

Hmc_ Oyy MaşAllah ilk bebeğinmi canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşAllah❤️

• Hmc_ bunu yanıtladı.

Yenianneperci35 Cinsiyetiniz bellimi canım ben dün gittim doktoruma göstermedi benim minik ben kız hissediyorum bu 3. Bebeğim Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşAllah🤲🏻