Totanseyma 1melekannesi3858 gittim canım yine sancı çıktı ciğer geliştirici oldum yarın 2.dozu olucam 🙄
Tgcgkhn Totanseyma 32 haftalığım dikiş vs yok rahim 28 mmden 25 mm düşmüş 1 haftada sancı açılma yok problem olur mu acaba 🙄
Totanseyma 1melekannesi3858 2450 gram olmuş canım 2 kere ufak 60/70 gibi çıktı sancı ama dikişimin boyu kısalmış 34 tü 30 olmuş
1melekannesi3858 Totanseyma kilosu çok iyi maşallah canım haftanda güzel bence duracak hatırlarsan eğer gizonun da sancıları çıkıyordu sürekli ama ne oldu gününde doğum yaptı sende zamanında yaparsın inşallah cümlemiz sağlıklı sıhhatli kucagimiza alırız bebisleri
1prensesimm 1melekannesi3858 hm gelişim geriliği oluşmuş aslında alinmasi lazım doğduğu zaman daha iyi gelişiyor doktor gözetiminde Hayırlısı olsun inşallah canım rabbim evlsdini sana bagislasin sağ salim al kucağına inşallah ❤️
1melekannesi3858 1prensesimm valla canım bisey söylenmedi yarın belli olacak hersey bakalım hayırlısı inşallah
Totanseyma 1melekannesi3858 evet bu hafta güzel kilo almış inşallah zamanında doğururuz korkuyorum işte
1melekannesi3858 D67 Hım şimdi anladım arkadaşımın suyu geldi açılması felsn da varmış bebisi doğum kanalinada girmiş fakat sadece dikiş tutuyormus yani dikisinde bisey olmamis
Susu_09 D67 atadabilirdi eğer birden bosalsaydi atardı kanamam filan olmadı şükür sadece idrar gibi sızdı dikiş tutuyordu ucundaydi
Ulvana 1melekannesi3858 yok ablacım ya ağrılar folik asit bitdi artık doktor yazmıyor bu günlerde derdim kabızlık🥴🥴ağrı qaz sancısı oooo haftaya doktor Senin bu gün kontrolun var ne dedi doktor
1melekannesi3858 Totanseyma asko ya ben ne yapayım Allah aşkına hem gelisim geriligi hem su azligi banada acı Rabbım yardımcım olsun inşallah benim bebisimde allah tarafından mucize olur da hersey düzelir inşallah allahin izni ile
Totanseyma 1melekannesi3858 valla canım en başından beri hepimize dua ediyorum en kötü 37. Haftayı görelim diye sağsalim kucağımıza alalım inşallah 🙏🏻
Alizee Kızlar Allah hepimize yardımcı olsun inşallah. Hepimiz en hayırlı şekilde yavrularımıza kavuşalım zamanında 🙏🏼❤️