Melisaasa Reglime 5 gün kaldı bu erken gebelik testini yaptım negatif, çoğu kişide 7 gün önce bile çıkmış sanırım ben elendim
denizalismom Melisaasa ben 5 gün kala kaset test yapmıştım çok silikti ama çizgi vardı yani . Erken gebelikte daha net görünüyor. Belirtiler varsa adetin 1 hafta gecikmesini bekleyin.
MasalAlparslanMom Melisaasa erken gebelik testi bendede doğru sonuç vermedi 5 gün kala yaptım negatif. Günü gününe yaptım pozitif çıktı
Hss Benim çıkmamıştı 5 gün kala bile. Adet günüm 2 gün geçince silik çıkmıştı. Bu erken gebelik testinden olduğu halde. Erken de olsa adet geçince yapmak en mantıklısı
denizalismom Melisaasa regl ve gebelik belirtileri hemen hemen aynı oluyor bazen . Siz gecikmeyi bekleyin ve direk kan verin.
Pamuk Melisaasa O yorum yapanlar saçmalıyor adete kadar yaptım gebelik olmayınca cikmiyor.Adetin 3. Günü çıktı gittim kaç verdim beta 9du.9 betayi bile algılayan bir test kötü olamaz.
merii10 ben reglime 2 gün kala normal 10 TL lik bı test yaptm silik çizgi çıktı inanmayıp erken gebelik testi yaptm onda silik çizgi çıkmadı diyeblrm gorulemeyecek kdr silikti gününüzde normal test yapsanz çıkar
MasalAlparslanMom MasalAlparslanMom sat 4 haziran, 29 Haziran’da erken gebelik testi yaptım negatifti. 4 temmuzda yaptığım kıpkırmızı iki çizgi olarak sonuç verdi