eylemaktas_52 Reglim 10 gün gecikti bugün kan testi verdim az önce sonucuna baktım 1,20 yazıyodu ne anlama geliyo yardım edin lütfenn!! Daha önce de düşük yapmıştım ama bu kadar düşük değer görmemiştim küçük olduğu için mi böyle
Sinem0135 eylemaktas_52 kuzum bu dğere göre şuan gebelik gözlenmiyor . Doktora göründün mü istersen 5 gün daha bekle sağlık ocağında tekrar kan ver
Sinem0135 eylemaktas_52 ve sakın üzülme stres de bazen regl gecikmesine sebep oluyor bende 2 defa kalp durmasından kürtaj oldum
myangelson eylemaktas_52 değerin negatif gebelik yok değere göre ya da kimyasaldi düştü yakında kanama başlayacak
e_blue_sky_a eylemaktas_52 gebelik yok cnm. Olur sabret çoğu kişi düşük yaşadık. 21gunden önce 35gunden sonra olmadığı müddetçe adet normal sayılıyor. Gebe kalmadan önce böyle dengesizlikler olabiliyor için rahat olsun. 35gune adet olmazsan doktora git
eylemaktas_52 Sinem0135 Sinem0135 bugün doktora gittim ultrasonda hiçbişi görmedi ve kan testi verdim değerim 1,20 çıktı değer artar mı veye dış gebelik vs olabilir mi
Kediannesi1 eylemaktas_52 bazı laboratuvarların en alt değeri 1.20 yani sonucunuz negatif düşük değer yada dış gebelik değil regl gecikmesinin sebebi farklıdır büyük ihtimal üzgünüm
Sinem0135 eylemaktas_52 dış gebelik olduğunu sanmıyorum kuzum yine de 15 gin dolmasını bekle sağlık ocağında ver ama strese dayalı ya da hormonal da regl geçikmesi yaşamış olabilirsin. Sakın üzme kendini
merveanne_ eylemaktas_52 arkadasimda da ayni deger vardi negatif dedik hepimiz doktor da ama bir hafta sonra gebe oldugunu ve betanin arttigini gordu.yani bence yine bi haftaya kadar bekleyin
merveanne_ merveanne_ tabi herkeste ayni olacak diye birsey yok ama bu da yasanmis birsey ,oladabilir sizde de eylemaktas_52