Mkdds567 Adete 7 gün kala 9,41 5 gün kala 45 3 gün kala 172 beta 4+0 uygulamaya göre sizce normal mi 😊
Rukiyeaktay Mkdds567 ilk gebeliğimde adetim 2 gün geçmesine rağmen 172 idi canım. Şuan dört buçuk yaşında oğlum çok şükür 🤭😍☺
Amigurumi Mkdds567 yaaa sizin adınıza çok sevindim rabbim sağlıklı gebelik güzel doğum hikayesi bebişinizide sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Artışlar gayet güzel görünüyor . Rabbim tüm isteyenlere de bana da nasip etsin inşallah 🤲🏻
Canimucizem Mkdds567 HCG artışı kişiye özeldir yorumdakiler ile kıyaslamayın hiç haftasi da adete göre hesaplanır kendizi stres yaparsınız en doğrusu iki günde ki bir artistir hormon salgılamasi kişiden kişiye değişiyor rabbim sağlıkla ilerletsin
Mkdds567 naneliseker_ herkes 500 ler 1000 ler yazmış 4 haftalıkken acaba dedim düşük mü değerim korktum sormak istedim çok teşekkür ederim canım 🤍😊
naneliseker_ Mkdds567 canım o değerde olması değil 2 kat artması önemli. Gebelik yeni 5.haftalarda zaten o değerlerle 2 günde bur çıkar:) rica ederim
Nur001 Mkdds567 500 1000 falan hiç önemli değil önemli olan 2 katı ve fazlası artması sen şuan tahmini hesaplıyorsun daha döllenme tarihin belli değil ilk ultrasonda haftan belli olacak
Nur001 Artışlarımız aynı canım şuan 37 haftalık olduk bile 🤭 Bende 9.2 yle öğrenmiştim 🥹 Bazen hızlı bile artabilir korkma o zaman illaki iki katı olacak diye bişey yok bazen biraz biraz fazla oluyor
Mkdds567 Nur001 ay canııım içim rahatladı 🥲 bi de 2. Gebeliğim ama 7 sene oldu unutmuşum her şeyi 😅❤️🧿
Mkdds567 Amigurumi amin canım hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin isteyen herkese sana da inşallah 🤍🥰
mervesert0611 Mkdds567 benden erken öğrenen de varmış 🥲 106 ile öğrenmiştim arkadaşlarım dalga geçmişti hamile kalır kalmaz mı öğrendin diye 😂😂
Mkdds567 mrhbslm ben 10. Gün öğrendim prodoctor erken gebelik testi ile akşamda kan verdim 9.41 geldi