Hafizeipek Dyg34 canım tazminat miktarı yüksek olduğu için uzun sürüyor benim 9 yıllık tazminat alicam
Dyg34 Hafizeipek o maşallah senen gayet iyiymiş pes etme uzunda surse vermek zorundalar yasal olarak ama avukata da fazla yedirme çok fenalar onlarda uzatıyor çünkü benimde tüketici mahkemesiyle davam var uzuyoda uzuyo
Hafizeipek Meli evet canım bir de kazandığın paradan da avukat hak alıyor sen gene hepsini alamiyorsun yani
Hafizeipek BurinTasKaradag yani bu kadar avukat hakkı savuncağına biraz işten çıkartılmış hamile bir öğretmeni de anlasan keşke. Umarım evine haciz geldiği halde sen de benim gibi avukat tutcak para bulursun ;)
Dyg34 Hafizeipek inşallah en erken sonuclanır dosya masrafları falan da alırsın ınsallah kazanınca karsı taraf oduyor diye biliyorum avukat okadr para koparmış senden inşallah karşı taraftan sağlam alır birşeyler
Hafizeipek Dyg34 karşı taraf ta okulu başkasına devretmiş taksitle ödemeye çalışıyor biz kabul etmiyoruz tabiki. Ağustos gibi alırız diyor avukat 🙏
Aylingamze Sevaldemir bende işçi kanuna tabiyim hamileler 7.30 saatten fazla çalıştıramaz yani yani 9 da ise başlıyorsanız 5. 30 çıkmanız lazım
reinamm BurinTasKaradag baro avukatı nedir arkdaşım? Ben en anlayabileceğin dilde anlattım kim istiyosa gidip para versin avukata beni bağlamaz. Ülkenin hali içler acısı. Hamile bi kadınn hakkı için yasa bile yok biz bunu anlatıyoruz sennidrak edemiyosun
mrshavva Nicole ayrılıyor kurumsal şirketlerin çoğunda var ben şuan yarım saat erken çıkıyorum doğumdan sonra da 1.5 saat erken çıkacağım devlet dairesinde ise doğumdan önce 1 saat erken çıkıyorsunuz doğumdan sonra 3 saat
Mervece30 Ben çok araştırdım eşim zaten mali müşavir Şöyle ki haftada 45 saatten fazla çalışmak yasak. Yemek molası mesai saatinden sayılmıyor 1 saat eksik hesaplayın günlük çalışma saatini Ben 9-6 çalışıyorum cumartesi pazar tatil Yemek molasını düşmesem bile haftalık 45 saat oluyor o yüzden erken çıkma hakkım doğmuyo