Gonuel49 Selam kızlar ben 32. Haftalık hamileyim. doğum çantası ne zaman hazırlamalıyım? Normal doğum olacak muhtemelen.
Sehrazatt Gonuel49 ben daha 25. Haftadayım ama araştırmalarıma göre en geç 35. Haftada çanta hazır olmalıymış . Yavaş yavaş başlayın bence aklınıza bir şey geldikçe ekleme yada çıkarma yaparsınız 🌸
Aleyna_88 Gonuel49 bence en geç 33 de hazır olmalı erken doğum riskiniz yoksa risk varsa da en geç 25 de
Gonuel49 naneliseker_ ayyy beni Bi heyecan bastı 😂 daha odası hazır değil bu hafta mobilyalar kurulacak sonra kıyafetlerini yıkayıp ütüleyip hazırlamam lazım. Sanki 3 gün kalmış hiç bişey yetişmeyecekmiş gibi heyecan basıyor beni normal mi bu ya ahahhahaah
naneliseker_ Gonuel49 ne güzel heyecanlar:) oda için erken olsaydı biraz daha kolaylık olurdu ama yavaş yavaş gun gün hallet dursun öyle bence :) sağlıkla gelsinler hepsi..
Gonuel49 naneliseker_ ya evet canım taşınma meselemiz falan oldu anca sıra geldi bebişin odasına. Bide bu halde tek başıma ev taşıdım yine aklıma geldi bak 🙄
Nur001 Canım bence hazırla çantanı ben 37 deyim hala unutup unutup ekleme yapıyorum akıldan çıkabiliyor hazır olmasında fayda var sonradan unutmuşum şunu da deme
ikiprensannesi__ Gonuel49 bende 32 yım dolabını felan hazırladım düzenledim eşyalar yıkanıp utulenecek sonra çanta ama kararsızım bende 34. Haftada kontrol var ona gidip gelincemi yapsam yoksa gitmeden mi hazır etsem nolur nolmaz diye bilemedim banada akıl verin