Nur_50 Kızlar çin takvimi doğru hesaplarsanız çıkıyor benim erkek çıkmıştı doğru çıktı birde ben rüyamda görmüştüm erkek bebek kundakta rüyam çıktı rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin inşallah.🌼😃
naneliseker_ Nur_50 devlet görmüyor sanırım. Özel takiplym ama perşembe devlete gitme ihtimalim var bireyden dolayı. 13 haftalik oluyorum inşallah görürüz:)
Dygu1122 Nur_50 Allahım kucağınıza sağ sağlim almayı nasip etsin inşallah😊 2li taramada net olmamak şartıyla kız gibi dedi pazartesi randevumuz var 15+2 olcaz inşallah netleşir :) bizde de geç döllenme var 1 hafta geriden geliyor
Nur_50 naneliseker_ yaa devlet alet eski ondan kaynaklı olabilir benim midesi burnu santimi kadar ölçtü ayak tabanı gösterdi 😃 hatta 2 kez bacak arasını gösterdi gülerek bu ne dedi güldük
Yamacinannesiii Sizin tuttu diye doğru olcak diye bişey yok bana kız dedi oğlum oldu arkadaşıma erkek dedi kızı oldu
Prens_annesi27 Dygu1122 Bizde 14+1♥️ 1 hafta geç dolenme var dedi bizede halla göstermiyor net deil dedi doktor ha kıza benziyor dedi ama kesin de söylemediği için şaştım kaldım özele gidiyorum bende