Yarenkurt Kizlar gebelikte dondurma yediniz mi hiç bebeğe kilo aldırıyor diyorlar doğru mu bı bilgisi olan var mı
Meryembozkurt46 Kilo aldırdığını bilmiyordum ama bir kahramanmaraş’lı olarak yazın vaz gecilmezimiz dondurma cok yedim oğlumdan şuandada yiyorum 14 haftalık hamileyim
Seastar88 Hergun yıyorum🤭Ama aslında şekerli tabi dozu kaçırmamak lazım.Benım mide yanmama da iyi geliyor soguk soguk😇
Yarenkurt Bende iki gündür dondurmaya aşırı düştüm normalde bebek zayıftı bakalım 2 hafta sonra kontrol var kilo aldıysa devam edicem😁🤭
Bal_1604 Elfakca şekerli olan şeyler kilo aldırır oyuzden gebelik şekeri cikarsa yasakliyorlar sagliksiz kilo alımına sebep oluyor
Elfakca Bal_1604 alakası yok bebeğe değil anneye kilo aldırır bebeğe süt ve süt ürünleri kilo aldırıyor çilek muz kilo aldiriyor
Emine-sngl Valla benim kadar dondurma yiyen yok sanırım ama benim bebiş kilo almıyor 2 hafta geriden geliyor hatta sanırım bizde bir sorun var😂😂
Fatmayagiz 36 haftalık hamileyim ve bence aldırıyor. Bunu bikaç kişiden daha duydum. Severek de yiyorum gelişimi kilosu önde gidiyor oğlumun maşallah🧿🥰