Nurscl06 _Dilan Bende beklemedeyim 38+1🥰 Çevreme kalsa daha var doğuma karnım inmemiş malum çok bilmişlerle dolu etraf ,🙄
Zehra_25x _Dilan ay bende 38+2 gunlk hamileyim doktor bide erken dogm riskin var demisti hala bisi yok 😂 yokus yuruyorm squat yapiyorm yok
Tugrann-annesi0404 _Dilan Hurma ye merdiven in çık Meryem ana otu var araştır ve tarifine göre iç . İlişki de tetikliyor
Aylinsevim Nurscl06 ay sorma her ağızdan bisi 🤣🤣🤣 çocuk ne zaman hazır hissederse gelecek karnimizda kalacak hali yok ya
Nurscl06 Aylinsevim aynen öyle onlar yüzünden günaha gidiyorum inat olsun die yoo gelecek gelsin de zaten falan diyorum ama sinirim onlara gereksizler ya . Yoksa ne zaman sağlıcakla gelmek isterse ozaman gelsin 🙄
Aliasaf00 _Dilan Bende 38+1 haftalık olduk hala bişey yok artık doğurmak istiyorum ya iki cm açıklık vardı nstye girdim sancım da yok 🤦🥺
hlmaydogdu _Dilan canım merdiven varsa evinde merdiven çık in ve de hurma ye işe yaradığını duymuştum
angel4545 _Dilan zamanı gelmemiştir daha. ben tarlaya gidip sarma yaprağı toplayıp epey yorulmuştum 37+1 de suyum geldi hemen doğuma çok yorulunca oluyomus sanırım