Kuzeymiraa Haftamdayım ilk gebeliğimde bu haftalarda hastane çantamı hazırlamıştım. İkinci gebeliğimde baya miskinim 🤨 duru granül sabun kullanmıştım. Şimdi yeni çıkan deterjanlardan bir haberim. Önerebileceğiniz temiz içerikli deterjan yumuşatıcı varsa yazarsanız sevinirim
Zeynep1080 Kuzeymiraa ilkinden 24. Haftada hazır etmiştim ,bunda 34. De yıkadım ütüledim , ebebekten siveno deterjanda indirim vardı ondan aldım beğendim Hafif sabun kokusu var sıvı deterjan
skzlkya20 Kuzeymiraa bende ilk gebeliğimde aynı deterjanla aynı haftalarda çanta hazırlamıştım şuan hiçbir hazırlığım yok 😅 ama duru granül çamaşırlarda kalıntı bırakıyor. Bingo oxygen doğal içerikli parfümsüz sıvı deterjan aldım bu iş için
Nur001 Siveno falan herkes onu öneriyor ama ben uni Baby aldım 28 de kıyafetleri falan yıkadım 32 de de çantamı hazırladım 🤭
Kiymetyildiz Ben de bugün hazırladım yani hazırladım derken annemle birlikte hazırladık büyük kıyafetlerini yıkadık annem ütüledi ben de çantasını falan ayarladım 35. Haftama yeni girdim. Uni baby nın sarı kapaklı olan sıvı deterjanını kullandım.
Betul7 Ne yaparsan yap 35 haftaya kadar detay temizliğini ve bebek eşyalarını hallet sonrası çok zor oluyor