Boncuk62 Kızlar hangi marka emziği aldınız ve neden tercih etiğinizle ilgili bilgilendirebilirmisiniz🤣
AygyulSina Boncuk62 Avent aldim ben 0-2 ay. Tercih etmemin sebebi anne gogus ucuna benzedigi icin aldim ama bebegim sever mi bilemiyorum
Elif7781 Boncuk62 mecburiyetten aldım avent düz emzik kullandık emme refleksi gelişsin diye kullanıyordum biraz fazla kullandırmışım biraktiramiyorum şimdi 😒😅
Aysegul20 biberon da emzik te avent aldım ama doktorum ve ebelerim kesinlikle kullanma doguma gelirken de yaninda getirme dediler çocuğun damak yapısını bozuyor. durduk yere ağzını yormaktan başka birşey olmadığını söylediler. emzik amaçsız bir aygıt olduğunu söylüyorlar. sadece onlar değil sağlık ocağından dan bilgilendirme için çağırdılar orada da aynı şeyleri söylediler. aldığıma pişman oldum.
Arzymn Aysegul20 hiç pişman olmayın, bebeğiniz sürekli emmek istediğinde ve reflü olmasın diye çok sık emziremediğinizde çok ihtiyacınız olacak, başka türlü susmuyorlar
Devran Avent emzik alıcam biberon zaten düşünmüyorum suya geçece kadar göğüs pompası aldım ama kullanmayı düşünmüyorum zaten ne olur ne olmaz diye aldım gögüs ucum fazlasıyla var 😊
arbustoo ghost35 vallahi biraz araştırdım fotoğraflara falanda bakıyorum çocuğum yüzünü kaplıyor ya :(
Obirx Boncuk62 emziğimiz bugün geldi ben organik dogal ürünler almaya calıstım inş tutar emziği natursutten kaucuk emzik aldım ben