Burakipek Mockingbird33 bende oğlumu onda doğum yaptım 3sene once bana normal doğum yapabılırsın dedi Bn sezeryan ıstedım çok tatlı hoş bı bayan çok yoğun ama çok beklıosun gıdınce tekrar hamıleyım suan sehır hastanesıne gıdıyorum çok memnun num zaten sezeryan olcak Buda
Prensannesi333 Mockingbird33 Ben gidiyorum 2. Çocuğumda orda suan 3. Ye hamileyim hala sultan hanıma gidiyorum o kadar iyi bir doktor ki aslında bütün arkadaşlarım ve yengelerim de ona doğum yaptı doğum esnasında bile o kadar tatlı bir konuşması varki sizi çok rahatlatıyor . Kuzum kuzum bebeğimiz bu kadar büyümüş gibi konuşma tarzı var :)
Mockingbird33 Mhande bende onun takibindeyim de bana sanki sezeryen yanlısı gibi geldi normal doğum için nasıl bi doktor merak ettim
Mhande Mockingbird33 ayy kuzum ben sadece başlığı okuyup cevap verdim benim doktor himmet ozdemir ama sultan çınara arkadaşım doğum yaptı epiduralli iyi dedi ama ben himmet hocayı tercih ettim sultana ilk hamilelik te kürtaj için gitmiştim kanamam vardı o zamn yinede ısınamadım