Nur_50 Kızlar doktorum erkek olduğunu söyledi kesesinde tahmin etmiştim dedi gülerek. Bu arada ben erkek bebek görmüştüm rüyamda çıktı çok şaşkınım.
ElifKarata Nur_50 ayyy canim cok sevindim senin adına Rabbım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🥰🥰🥰
Nur_50 mybaby4 bebeklik kesenden anlamıştım dedi çıkıntıyı gösterdi alt kısmını gösterdi 😃🧿erkek dedi 12+5 dedi
Guleroz Canım öncelikle Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin keseden nasıl anladı acaba şu fasulye yuvarlak kese muabbetimi acaba 🙂🙂
Nur_50 Guleroz canım bebeğin oluştuğu yer plesenta bebek ilerleyişi kese yapın ben erkek düşündüm o zaman dedi
Nur_50 Guleroz doktorum zaten ay plesenta bebek gelişimi oluştuğu yer kese şeklin dedi okumuş adam hezar onlarda teorisi var anlamanın 🤣benim doktorum yaşlı özelde geceleri geliyor devlette çalışmış çok
Nur_50 Figen-nct bebeğim önden gidiyor normalde son adet göre 11 hafta 2 günlük olması lazım ama 12+5 dedi tüm vücudunu gösterdi tek tek anlattı 😃hatta çıkıntıyı gösterdi bu ne oluyor dedi gülerek