Derinnderinn Kizlar doktor bana bu euthyrox troid hapını hamilelik boyunca kullanacaksın dedi ama hatta gene kalmayı düşünüyorum dediğimde vermeye başlamıştı bana bu ilacı yani acaba her gebeyemi veriliyo bu hap merak ettim kullanan var mı?
ikibebisim Derinnderinn her gebeye değil tsh değeri yüksek olanlara veriliyo ilk hamileliğimde sonuna kadar kullandım şimdi tekrar kullanıyorum
-Annem Derinnderinn Benimde tsh değerim yüksekti hamilelik sürecinde olduğum için euthyrox 25 mg ilaç kullanıyorum. Yüksek olanlarda baslatiliyor genelde
Derinnderinn Benim 4.57 TSH baktım şimdi . Anladım yani yüksek çıkmış bir kere ama sonra bida bakmadı kan değerime bir kere yüksek çıkınca gebelik sonuna kadar kullandiriyo o zaman doktor dimi doğru anladım
-Annem Derinnderinn evet canım benimde 3.24 çıkmıştı ilaç kullandım normal değerlere düşmesine rağmen devam edeceksin demişti devam ediyorum kullanmaya
Merve_vrl Derinnderinn benim 2.78 di ilk önce ve hemen buna başlattı doktorum. Sonra her ay bir kere veriyorum hani daha fazla yükselmiş mi yoksa düşmüş mü veya normal mi diye. En son bakınca gayet normal dedi ama yine de hamilelik sonuna kadar kullanmalısın dedi doktorum. Her sabah aç karnına alıp yarım saat sonra kahvaltı yapıyorum. Siz de bence sağlık ocağına gidip aile hekiminize soyleyin durumu ve kan verip sonucu doktorunuzla paylaşın. Geçmiş olsun
-Annem Ebruh İllaki oldu kuzum unuttuğum bile oldu ama bu süre öyle günlerce değil en fazla bir iki gün , o yüzden sıkıntı olmaz merak etme😌 Aldıktan sonra düzenine devam et ama 💫
Senaa123 Bende kullanıyorum 50 mg başladım her ay tahlil verip buna göre yol haritamızı çizeceğimizi söyledi
Ebruh -Annem sağol canım benim bende 35. Haftamdaym asla bir gün aksatmamıştım ama bugn öyle olunca tedirgin oldum😀
Zelihaa1409 Derinnderinn Ben kullanıyorum gebelik öncesinde başladım 25 haftalığım devam ediyorum doğumdan sonrada devam edecek çünkü emzirme döneminde de tröit önemli.Zarari olmayan bi hormon ilacı asıl icmezsen tröit yükselirse zararlı.Benim gebelikten önce çıktı yükseliyodu şuan ilaçla kontrol altında.