deletedmom6295 Songultortcu 34. hafta bitiyor bugün. doktoruma daha önce sordum normal doğumu bekleyeceğiz dedi ama nerde okusam hep 38 de sezaryen diyor. yarın kontrolde yine soracağım bakalım🤔 birbirimizi bilgilendirelim
Songultortcu deletedmom6295 aynen canım mutlaka bekliyorum peki sorun olmazsa bebişimiz kaç gr oldu şekerden iri bebek olur diye korkutuyorlar ya
Songultortcu GzdeSar dikkat edin diyet verdiyse uymaya çalışın çok zor ama Allah yardım etsin ben çok zorlanıyorum
deletedmom6295 Songultortcu 32 de 1700 gramdı benimki öyle çok iri bir bebek değil. şekere ek rahim damar direncim olduğu için ancak besleniyor evlatçazım😍
Minikus Songultortcu diyet yapmak istemiyorum daha doğrusu yapamıyorum zaten diyet yapmam gerektiğinden beri hiç sevmedigim şeyleri bile canım istiyor reklam izleyemez oldum tatlı diye yatıyorum tatlı diye kalkıyorum 😊
Minikus Songultortcu 140 150 çıkıyor bazen daha da fazla düşüremiyorum her öğünde değil bi öğün muhakkak fazla kaçıyor
Minikus Songultortcu haklisin az kaldı inşallah sağ salim sağlıkla kavusuruz bebeklerimize sonra bolca tatlı 😍
Minikus Songultortcu tamam canım bir hafta sonra kontrolüm var en son suyun sınır da demişti bebekte bir irilik yok
Songultortcu deletedmom6295 aynen canım seninki haftasına göre uyumlu maşallah olması gerektiği gibi diye biliyorum
Songultortcu Minikus banada 33 haftada suyun falan herşeyin iyi bebekte iyi dedi bakalım bir dahakine ne diyecek