Arzu501 Memelerim acaba neden çok küçük ne zaman büyüdü sizde? Hamilelik başında çok az büyüdü ama şimdi sanki oda yok olmuş. Böyle durum yaşayan var mı?
Birrrcan Arzu501 24 . Haftamdayim benimde başlarda büyüdü durdu artık büyümüyor benim başından beri küçük yapıda nasıl süt vereceğim bilmiyorum zor 75 i dolduruyordu🙄
MelisaC Arzu501 Bende bunu sorun yapıyordum çok 35. haftamda büyümeye başladıklarını farkettim takma çok büyükler de hemen sönüyor 😄
likesah Arzu501 meme buyuklugu ile sut uretimi arasinda bir baglanti yok diyor uzmanlar kafaniza takmayin hic.
Arzu501 Birrrcan **_yani küçük olupta daha çok büyüyen meme gördüm, şimdi bu yüzden garibime geliyor.
Aysukuzey06 Arzu501 benimde baslarda dolgundu büyümüştü 30.haftalardan sonra normale döndü büyüklüğü. Emzirme dönemindeyim şuan büyükler ama sönecegi belli :)
Arzu501 MelisaC ya küçük ya büyük olması önemli değil aslında sadece süt bakımından insan merak ediyor
HKbraa Arzu501 benimki de öyle. Başlarda bayağı dolgun duruyordu. Şuan 35+1 haftalığız ve büyüme yok. Süt konusunda bayağı endişeleniyorum.
Nefised Hamile kalmadan önce 85 takan ben şuan 95 takıyorum🙄 benimki en başından beri çok hassastı ve şişti bide aşırı kararma oldu sizde de oldu mu ? Bu kararma geçiyor mu sonra?
Arzu501 Nefised ilk başlarda şişdi bendede ama sonralar yatdı o şişlik. Evet çok karardı yanlarından kara noktalar belirdi. Doğuma kadar nasıl olucak bilmiyorumq