Hnd3535 Selam kızlar sizinde bu haftada gögüsleriniz şişti mi? Kaşıntı fln oldu mu? Ben acısından duramıyorum resmen yaa kaşınıyor deli gibi sütyen yada yarım atlet bile giyemiyorum aşırı acıyor Sizler de yaşadınız mı??
Masal-10 Hnd3535 Benim gebeliğin başından beri var şuan daha iyi durumda bence 13.haftadayım çok şiş evet ağrı da var ama benim ilk haftalarda felaketi uyuyamıyorum üstüne yatınca acı çekiyordum
Beybilimomy Hnd3535 ben hamile olduğumu göğüslerimin aşırı ağrıyıp ani büyümesinden anladım 33+3 deyim inan devam ediyor ağrısı hassas şiş ve büyük
Huhu21 Evet şişmesi kaşınması çok normal benim de öyle ağlıyordum artık kaşıntısından ve göğüslerim şu an çatlak çatlak oldu büyüdüğü için çatladı kaşımamakta gayret edin bir de bio oil kullanın en kısa sürede yoksa benim gibi çatlak kalır 🥺
Hnd3535 Huhu21 yaaaa kaşımıyorum ama aşırı kaşınıyor bende tedirgin oldum kötü bişey var diye korkmuştum. Yaşayanlar varsa normal o zaman gögüslerimde büyük iyice büyüdü
Hnd3535 Beybilimomy o zaman ağrılar normal değil mi Maşallah sizinde az kalmış Allah sağlıkla kucağınıza aldırsın inşallah