Kubrarmz Kızlar nişanım geldi. Aşırı bel ağrısı ve bebek hareketsizligi vardı. Doktor nst ye çağırdı. Düzenli sancım Yok. Çatı muayenesi yaptı hiç açıklık yok. Ne yapmam lazım açıklık için. Çok fena bel ağrım var 😓😓
Gurbet_krdmn Kubrarmz canım yerleri elle sil merdiven in cık ben bir de yerleri elle sildim 2 cm açılma oldu son 9 günüm kaldı normal doğum için Çarşamba kontrolüm var yarın bir defa silecem inşallah açılma olur da suni sancıya gerek kalmaz
KayraKuzusu Kubrarmz kuzum 1 haftadır 4cm açıklıkla geziyorum nişanımda geldi benimde hiiiiç sancım yok 😔
Kubrarmz Gurbet_krdmn kız yaptım onuda yaptım . Koca eve eğilerek sildim . Merdiven in çik . Yürüyüş hepsini yaptım . Hurma sevmem onu bile zorla yedim yok acilmiyor . Ağrıdan ölüyorum şuan . 😢
Gurbet_krdmn Kubrarmz Kubrarmz bende son 7 günüm 2 defa yerleri elle sildim valla salonda kalbim duracak gibiydi sıcak suya bile oturdum 2 gün önce sancım geldi kesildi beyfendinin hiç gelesi yok galiba
Kubrarmz Gurbet_krdmn son günüm . Bugün şiddetli devam eden bel ağrım var gün boyu . Az öncede pembemsi akıntı geldi gene . Bakalım belki bu gece giderim hastaneye inşallah 🤣
ErenimBenim Kubrarmz Allah kurtarsın canım 4 cm açılma ve çok agrıyan bel agrısı ile bekliyoruz valla 39+4 benimde gelen giden yok
Gurbet_krdmn Kubrarmz doğum nişanı gelince 24 saatte doğum oluyormuş kaç gündür onu bekliyorum 😂 Allah yardımcın olsun canım ❤️
Kubrarmz ErenimBenim benide dün muayene etti hiç açılma yok. Keşke olsa. Bel agrisi iyice şiddetlendi. Bacaklarda kramplar oluyor. Topalliyorum artık. Bir an önce dogursakta kurtulsak valla 😅
ErenimBenim Kubrarmz kaç gün sonra doğurcaz onu merak ediyorum ikinci doğumum olacak ama suni sancımı verecekler acaba
Kubrarmz ErenimBenim benim ilk doğum. Ve böyle bi stres başladı iyicene. Bir yandanda korku. Siz ne güzel daha önce deneyimlediniz 😅
Kubrarmz KayraKuzusu bugün oglende randevum var . Pazar gununden beri her gün ufak ufak kan geliyor. Bugün bakalım ne dicek. Açıklik yoksa sezeryan için yada sunii ile yatış verir heralde 😢😅