SenaaaNurrrr Zeynep-92 onun için bir bilgim yok ama bence her hamilelik kendine özel başka başka sebepler olabilir size izin verilen başkasına verilmeyebilir o yüzden bence doktorunuza danışın hem kendiniz hem de bebeğiniz için en sağlıklısı
SenaaaNurrrr Medine_yasar05 karanfil yağı benim ağzımın kenarlarını yaktı ve yara yaptı kesinlikle sirkeyi deneyin dis ağrısı çok zor
Medine_yasar05 SenaaaNurrrr cnm demeki yan etki göstermiş sizde ben sadece dişimin dolgusu düştü içi boş hemen ufacık bir pamuk üstüne damlatıp yerleştiriyorum dişimin içine
Meeryem MKU hangi antibiyotigi kullandiniz dis doktoru bana bugun sef 1000 mg yazdi antibiyotikmis kullansam sknti olurmu doktoruma sordum kullananilirsin dedi ama
Miniikmucizem Meeryem vakit kaybetmeden doktorunuza danışın ve acilen dis doktoruna gidin doktor izniniz olduğu sürece ilk 3 ay dışında son 3 aya kadar tedavi yapiliyor
SenaaaNurrrr Meeryem kadın doğum doktorunuza danışın isterseniz diş doktorum ozellikle hamileyim diye 500 mg yazdı dişim de kanal tedavilik bir diş
Meeryem SenaaaNurrrr benimde oyle doktorum icebilirsin dedi ama bilemedim 1000 lik olunca tedirgin oldum ebeme sorayim diyorum
SenaaaNurrrr Meeryem doktorunuz içebilirsin dediyse içebilirsiniz bence ama yine de içiniz rahat etmesi açısından ebenize de sorun