bnusvs Banada vermiyordu ama benim bedenim benim kararim dedim ve istikrarli oldum 2 sene oldu olali cokda memnunum insalkh sende olabilirsin
bnusvs A_syn123 peki nasıl geçti surecin benim braz skintili geciyor mide bulantim cok gr bsey yesem geri cikariyorum ve halsiz kaliyorum o yuzden
bnusvs nursenasrky gozunuz aydin rabbim saglikla kucagibiza almak nasip etsin surecin nasil geciyor acaba
Seyma-10 1,5 sene sonra hamile kaldım sorun yaşamadım tek sorun kusmalarımın fazla olmasını ona bağlı dedi doktorum birde kilo aldım geri onun dışında çok şükür sorun yaşamadım
Glsh97 Eylül 2021 de tüp mide ameliyatı oldum 1 sene hamilelik yasaktı Mayıs 2022 evlendim Aralık ta hamile kaldım 😂 çok şükür hiç bir sikintim olmadı ne kusmam ne de mide bulantım 7.5 ayda 7 kilo aldım 🤭😂
bnusvs Glsh97 gozunhz aydin rabbim saglikla kucagibiza almak nasip etsin insallh bende guzel g3ciririm sureci
nursenasrky bnusvs aminn insallah🤲 bulanti kusma yasamadim ama midem surekli gaz doluydu ogrendikten 9.haftama kadsr o cok rahatsiz ediyodu gecti suanlik sonradan bebek buyudukce mide sıkışacak o zaman problem yasarim diye korkmuyor degilim 🥺