Alyamomm Düzenli regl olan biriyim hamileyimdir belki diyorum testler negatif cikiyo bugün yine yaptım belki pozitife dönmüştür diye ama yok su gibi akıntım var sadece anlamadım gitti
Asel-2023 Alyamomm valla ben iki kez yaptım 4 haftalık hamileymisim.yine de negatif çıkmıştı sonra yoktur dedim erken menopoz yaşıyordum sonra iki hafta geçti üzülüyordum test yaptım pozitif yani o testler bazen yanıltıcı olabilir
Tugba_sari Alyamomm benim adetim 1 hafta geciktiği halde test negatif çıkıyordu 4 test yaptım hepsi negatif çıktı. Kan tahlilinde pozitif çıkmıştı, kan tahlili yaptırın isterseniz
_Kubraaa_ Alyamomm oluyor öyle. Bende de negatif çıkmıştı. 8.gün tekrar yapınca pozitif😊 biraz daha bekleyin yani
Alyamomm Asel-2023 öyle bı durumdayım ki kan testi vermeye korkuyorum negatif çıkar diye acaba bekleyeyim mi bı sure daha
_Kubraaa_ Alyamomm vermiştim oda negatif çıkmıştı 😀 4 gün sonra tekrar kan verince pozitif çıkmıştı😀 şuan 7 aylığım😊 bekle yani biraz
Eurydice Farkli markanin testini kullandin mi bazen farklilik olabiliyor en az bir hafta beklemek gerek bana gore