kubraselcuk Kızlar oğlum 7 günlük kafa yapısı sivri doğdu(sezaryen) ama şimdi ben bunu kafama takmaya başladım acaba bir sorun mu ya da düzelir mi çok mu sivri insan lohusa olunca her şeyi düşünüyormuş😔 sizce sivri kafalı mı bu oğlan?
Allahkahretmesin1 kubraselcuk normal böyle olması sonradan düzeliyormuş benim oğlum da 25 günlük yumurta gibi kafası 😂
Birmelekbinsukurabbime kubraselcuk canim gayet normal bebeğini hep sırayla her uyusunda bir sağ bir sol ve düz yatır kafa şekli hemen belli olmaz onu sen duzelticeksin düz yatır ama çokta sık düz yatırma arkası dümdüz olmasın hep sırayla bir sağ bir sol bir düz seklinde yap. Benimde bebeğim hep sağa kafasını yaptırıyordu kafası şekilsiz gibiydi alistirdjm bir uyusunda sol diğerinde sağ yatıyorum uyanmasına 1 saat kala kafasını düz yapıyorum
aleeyllz12 kubraselcuk ah yavrum benim hayırlı olsun annesi 🥹💓 hiç böyle şeyleri takıp kendini üzme ha sivri kafalı ha yumurta kafalı 🥹😂 o kadar tatlı ki kuzum benim. Ama düzelir daha çok minik.
1dilek kubraselcuk düzelir kuzum düzelir 40 bin kere maşallah tosuna hiç bişey olmaz.Zaten bir problem olsaydı emin ol ultrasonlarda çıkardı gönlünğ ferah tut.
1dilek Genelde normal doğumlarda oluyo bu sivrilik, canını sıkma daha küçük annesi biraz gözlemle olmadı içimi rahtlatmak için doktora gidersin 😊
Allahkahretmesin1 kubraselcuk düzelir düzelir merak etme düzelsin diye kafa üstü ystırma sakın hep sağlı sollu yatır kendini toparlar o hareket etmeye başladıkça direkt kafa üstü yatırırsan bu sefer arka taraf düzleştir
ElaytA kubraselcuk benim oğlumun da böyleydi hala da sivridir. Hastanede çalışırken bi hemşire orasi zeka dolu aşırı zeki olur yumurta kafa çocuklar demisti.
Tgcmrt48 kubraselcuk bence kafası çok normal duruyor ve tek taraflı yatırmayın sağ sol yapın zamanla düzelir
Yenibirannee kubraselcuk oyy oyy maşallah 🥰 sirayla sağ sol ve sirt üzerinde yatırmaya çalışın düzelir az bi zaman sonra merak etmeyin 🥰 bence göze batan bir durum yok 🌸