1melekannesi3858 Ozlemdemir ciddi mi diyorsun doktorum da problem yapmadı zaten çok az su azliho varmış ondan dolayı kilosunda biraz azlik olabilir normal dedi
Ozlemdemir 1melekannesi3858 burda bazen okuyorum 30 hafta 2400 vs gibi uçuk rakamlar ama onların önde gidiyor. Sizin bebeğiniz gayet normal kafaya takmayın bence. Doktorunuz öyle demişse kim gerilik var dedi onu anlamadim
1melekannesi3858 Ozlemdemir doktorum dedi ilk ama ondan sonra biraz benim suyum az demişti perinatoloji kendi doktorum da olctu 10 cm suyum çıktı normal yeterli dedi bu azalmazsa doğuma kadar gotururmjs 3 haftam var zaten
hulyaca 1melekannesi3858 benim iki gebeliğimde de vardı bu sorun. Düzelmedi de maalesef. Şimdi tekrardan hamileyim bakalım o haftalarda nasıl olacak merak ediyorum
1melekannesi3858 Ozlemdemir evet serklajli gebe olduğum için muhtemelen erken alırlar 36 haftada 36 haftaya da 3 haftam var yarın 34 oluyorum
Sm135 1melekannesi3858 ben de Burda bekleyeyim. 31 haftalığız ama ultrasonda 29+3 çıkıyor. Ama kendi doktorumda perinatolog da bu 2 hafta normal dedi çünkü grafikte fark ediyor gelişimi yukarı çıkıyormuş
Mrszeyna Selcennnn hiç kormayın benim ilk doğumumda 37 haftalık 1700 doğum yaptım 6 hafta gerilik vardı bebeğimde kuvezede girmedi Allah’a şükür şu an 6 yaşında sağlıklı 🥰
Mylove47 1melekannesi3858 2 haftayı yine de çok takma kafaya zamanı gelince yine de doğar bebişin karninda gerilik olsa bile eğer zayıf hamileysen zaten normal sayiliyor