bukna Cemremh hmm üstlerde size benzetildiğini yazmışsınız ya renkli fotodan diyorlar sandım. o yüzden sordum
BBusraa Cemremh 22 de olur mu 🙈 valla bu arada bende felaket Rahime doğru bir baskı var öyle böyle değil bir giriyor bir çıkıyor bazen çok canımı acıtıyor🤦♀️
Hhhzzzlll3545 Cemremh bizde 21+3 oldukk gecen hafta gorduk kuzumun yuzunu saglikla gelsinler insallahh💙🙏👶
bukna Evinaram banada doktor 21. Haftada git dedi. Çeken yer 21-22 haftada daha net çıkar dedi kafan karıştı bakalım sizin ki nasıl geçecek bende bu ctesi gidicem yani 20+6 da
33mersin 21+1iz bizde şu 3gundur acayip bel ağrılarım oluyor bide alt taraflarda ağrı gerçi yoruldum belki de ondandir 🤔
Bahcedomatesi Benimde 2 gündür alt karnım ve vajina etrafındaki kemiklerin ağrıması bu zamana kadar ağrı nedir bilmiyordum ayağa kalktıkça yürürken ağrıları daha çok hissediyorum :)
Muzikci Tam 21+0 olduk sırt ağrılarım var bi haftadır onun dışında mide yanması oluyor çok şükür başka sıkıntımız yok 🙏🏼
Pinkgueen Selam kızlar ben 20+6 dayım detaylı ultrason ne zaman yapılıyor bilgisi olan cevap verebilir mi ? Doktorum bana 1 ay sonra gel dedi o güne gitmeye 23 haftalık olacağım
Cemremh Pinkgueen doktorumun bana söylediği 20-23hafta arasında yapılabiliyormuş bana verdiği tarihte bende 23 haftada olucam inşallah
Bng Merhaba.Hepimiz güzel haberler alırız inşallah🙏🏻 Bir şeyi merak ediyorum.ben bebeğimi hiç hisaedemiyorum(kıpırdama,tekme vs)..21. haftada hissedememem normal mi?var mı benim gibi olanlar?
Cemremh Bng bende 21 haftalığım 2 haftadır baya baya hissediyorum ve karnımda çok yok çıkmadı daha hiç bilmiyorum normal mi bence aklına kötü birsey getirme herkesin hamileliği kendine özel değişiklikler gösterebiliyor bence doktorunla konuş bu konuyu
Ayseport Akşam olunca vajinama baskı ağrı yapıo ve gece yatarken sağdan sola dönerken o kadar ağırlaşıorm ki bel kemiğim ağrıo acı çekiorum dönerken resmen