Mihridzhan Love13 Merhaba güzel anne 🌸 Bebeğiniz ile ikiniz de çok iyi olduğunuzu umuyorum. Küçük bi merak sadece , nasılsınız o günden sonra merak içindeyim, umarım her şey gönlünüze göre, istediğiniz gibi geçmiştir. 🥰
Love13 Mihridzhan merhaba 🥰💕 bebişimiz aceleci davrandı ve 1 gün erken geldi bekleyemedi acil bir sezaryen oldu ama çok şükür iyiyiz 🙏🏼 genel anesteziden korkuyordum fakat uyandığımda herşey bitmişti oh dedim ve korkulacak bir şey yokmuş sadece genel olarak zaten sezaryen çok basit bir şey değil evet ama korkulacak bir şey de değil annelik duygusu zaten inanılmaz güç veren bir şeymiş 🥰💕
Love13 Mihridzhan senden ricam lütfen kendine prenses gibi davran doğuma kadar doktor yat demese bile hep yat dinlen en ufak bir şeye bile tenezzül etme çünkü bu plasenta previada bu çok önemli bir şey eğer çok dikkatli davranırsan bu süreci hiçbir sıkıntı yaşamadan atlatırsın 🥰💕 ve asla korkma çünkü prensesler gibi bir hamilelik geçirmek için bu durum sana bahane gibi olsun etrafındakiler naz yapıyorsun diyemez öyle düşün 😁 hamileliğinin keyfini çıkart ve bebişini bol bol sev 💕
Mihridzhan Love13 O kadar mutlu oldum ki iyi olmanıza 😍 Allahım sağlıkla, huzurla bebeğinizle size bir ömür versin inşallah. Ve benim için de güzel mesajınıza çok teşekkür ederim inşallah her şey gönlümüzce olur. Bebeğinizle size çok güzel güzel, dolu dolu günler yaşamanızı dilerim 🤲🏻❤️