kaderimsibirii Progestan kullanan varmı. 4 haftalık hamileyim dün gece eşimle birlikte olduk sabah ufaktan kanamam vardı damla damla şeklinde doktor Progestan kullanmamı söyledi muayneye kadar sizde böyle bir durum oldu mu korkmalı mıyım
Mujde_uren kaderimsibirii ben 10.haftamdayım kullanıyorum 5.haftamdan beri lekelenme olması çok normal ama çok dikkat edin bende başında çok korkmuştum lekelenmem var diye birde aşırı derecede akıntım olmuştu doktorum 100mgden 200mg çıkardı progestanı sabah akşam aliyorum ilk kullandığım zamanlar lekelenmem varken 100mg 3-4 gün sabah akşam alttan aldım sonrasında ağızdan devam etmem söylendi şuan birşey yok şükür ara sıra yine akıntılarım devam ediyor korkulacak birşey yok korkmayın 🥰
Siyah_inci kaderimsibirii yaklaşık 1 haftadır progestan kullanıyorum ama ilişki yasak dedi bana doktor senin doktorun söylemedi mi canım
Vga16 kaderimsibirii bende de ilk haftalarda 2-3 kez bir iki damla kan geldi, ilk haftalarda rahim yumuşadığı için ilişki sonrası bir iki damla kan gelmesi normalmiş tabi daha sonra da devam ederse birkaç saat sonra falan o zaman sıkıntı
Mujde_uren Siyah_inci evet ilişki genelde progestan kullanan anne adaylarına yasak oluyor ben 5haftadır kullanıyorum bana yasakladı doktorum bir süre
kaderimsibirii Siyah_inci cumartesi günü doktora gittim herşey normal dedi ilişki yapabilirsiniz dedi bugünde böyle bişey yaşayınca progeston başladı
Mujde_uren kaderimsibirii evet bunun farkındayım ama doktorun yasakladığını ve bebeğin zarar görebileceğini söylerseniz anlayışla karşılıcağından eminim.. Bir baba ilişki için evladından olmak istemez diye düşünüyorum 🥰
pembeblog Bisi yoktur umarım sizin 🙏 bnm 6 haftada kalp atışı yoktu snra ilişki yaşadık ve kanama oldu dusukle sonuçlandı belki ilişkiden dolayı değildir ama öyle denk geldi bizim 3 ay yasaklandi