Koalammm Manuel mochi göğüs pompası mı yoksa kiwi elektrikli göğüs pompası mı sizce? ikisi arasında kaldım yardımcı olur musunuz. kullanan var mı memnun olan yada olmayan fikirlerinize ihtiyacım var.
Kayaozge Koalammm Bunların ikisini kullanmadım ama lansınoh kullandım ve gerçekten çok memnun kaldım onu da araştırın isterseniz
Mavisim3457 Koalammm Bende araştırmalarım sonucunda elektrikli lansinoh tel pompalı aldım. Henüz doğum yapmadım. Ama ataştırdığım kadarıyla kullananlar memnun. Bütçe meselesi sanada uyarsa tavsiye ederim. Geçmiş forumları oku daha çok yorum var.
babymomy_ Koalammm ben mochi manuel pompa aldım. Birde komşum lansinoh elektrikli pompasını verdi bana. İkisini de deneyeceğim yorumları guzel ikisinşnde
Koalammm Merve171214 teşekkür ederim canım bende elektrikli alırsam onu düşünüyorum diğerleri gibi çekim gücü iyiyse boşuna fazladan para vermeye gerek yok diye düşünüyorum ama manuel mi alsam da düşünmüyor değilim. Karar veremedim bir türlü ama manuelde elektrikli gibi olmaz herhlde
Merve171214 Koalammm manuel elektrikli gibi olmuyor arkadaşımda manuel vardı sağım yaptığı halde yeterli gelmediği için mastit oldu elektrikli almasını söylemişler acilden elektrikli aldı sonradan