Ezgi14 Kizimin 5. Aydan beri ismi hazirdi. Ama dün bir arkadas buraya yazinca aklima bakmak geldi ebced degerine baktim güzel bir anlam cikmadi. Aklinizdaki kiz isimlerini yazabilir misiniz. Bende bakayim isimlerin esmasina ona göre bir isim bulayim prensesime 🎀🙏🙊
Ezgi14 KlncA İsimlerin esmasi oluyor yani bizim isimlerimiz esmaul husna dan bir isme denk geliyor onun da bir anlami oluyor. Bilmiyorum bu kadar detayli bakmak etmek iyi mi degil mi ama dun buraya bir arkadas yazmisti ben eskiden kendi ismime bakmistim. Bebegiminkine bakmamistim. Dun bakayim dedim. Cikan anlami sevmedigim icin degisiklik yapmaya karar verdim isimde. İnternetten yazıp bakabilirsiniz. Veya uygulamasi da var indirip bakabilirsiniz
Baklava Ezgi14 Erva 😍 Anlamini bilmiyorum ama Yanlis hatirlamiyorsam Peygamber Efendimizin halasinin ismiydi. ilk duydugumdan beri hep aklimda 😊
Ezgi14 Baklava erva nin turkce anlami da guzel ebced de de guzel cikiyor bakmistim. Ama peygamberimizin halasinin adi oldugunu ilk sizden duydum:)
Mrv06 Ezgi14 elizan 💕 ebcedde bizde yüksek çıkıyo tbi anne baba adıda etkiliyo 5 günlük olduk ama hala koyamadk ismi gerçi 😂
Baklava Ezgi14 Ervâ, Peygamberimizin halası (Ervâ bint Abdülmuttalib), halasının kızı ve aynı zamanda Hz. Osman’ın annesinin (Ervâ bint Küreyz) adıdır. Her ikisi de sahabi hanımlardır. Dogrusunu yaziyim dedim 😅