derya61_ Kızlar devlette sezeryanda dikme, özelde yapıştırma mı yapılıyor . Yoksa bünyede bünyeye değişiyor mu
Allahkahretmesin1 derya61_ bünye ile bir alakası olduğunu düşünmüyorum kimi devlet hastanesi de estetik dikiş yapıyor diye duydum ama eski usül dikiş atanlar da varmış bence doktorunuzla görüşün
Daisy0000 derya61_ 23gün önce devlette sezaryen oldum.Estetik dikiş ile diktiler ,dışarıdan bakınca belli bile değil
Allahkahretmesin1 byz35 estetik dikişte sadece elin kolun kesilir de iyileşince beyaz renkli kesik izi kalır ya aynen o şekilde kalıyor dikkatli bakılmadığı sürece belli bile olmuyor
zeynozey derya61_ devlette sezeryan olduk 2 arkadaş beni yapıştırma diktiler, arkadaşı normal iple diktiler. Onun kilosu 118 kgydü. Yani kgyla alakası var
Daisy0000 zeynozey Kiloyla alakası olduğunu sanmıyorum 72 ile doğuma gittim ,yapıştırma değil ipli dikiş yaptılar
zeynozey Daisy0000 tecrübemi paylaştım. 97 doğuma girdim yapıştırma yapıldı aynı hastanede 3 gün arayla arkadaşım 118 doğuma girdi iple diktirler