Nazliii1 Arkadaşlar 7+3 günlük hamileyim kese var bebek ve kalp atışı yok doktor haftaya tekrar gel dedi boş gebelik olabilir dedi 😔
Sinemphotographyy Durumunuz ne oldu acaba? 6+6 da baktı doktor hem alttan hem de ultrasonla boş dedi. Ertesi gün radyolojiye yonlendirdi hiç bir şekilde ne yolk ne de bebek görünmedi.
Murphyyy Sinemphotographyy benim ilk gebeliğimde öyleydi 7 de kanamam oldu 8 de boş olduğunu gördük ve alındı sağlıksız gebeliklerde olabiliyor hiç üzülmeyin bu tekrar hamile kalabildiğiniz anlamına geliyor 1 adet sonrası tekrar hamile kaldım ve 6. Haftada kendide kalp atışı da vardı yani sağlıklı gebelik hemen kendini gösterebiliyormuş bende şaşırdım
Aslii35 Sinemphotographyy benim de ilk gebeliğim boş gebelikti zorunlu kürtaj oldum sonra ki ay kimyasal geçirdim ama tabi ki üzülcek birşey yokk şuan 30 haftalık bir oğluşa hamileyim 🩷🩷
Sinemphotographyy Murphyyy doktor da kanaman olursa beklemeden gel dedi. Hayırlısı olsun artık. Ben kanama olmazsa iki hafta kadar beklemeyi düşünüyorum ve farklı bir hastaneye gideceğim. Hayırlısı olsun ne diyeyim :(
Aslii35 Sinemphotographyy üzülme canım benimm şöyle düşün olsa bile sağlıksız bir bebiş olucaktı rabbim de onu sana yaşatmak istememiş şükret 🙏🏻 en kısa zaman da en hayırlısı ile gelsin bebişin 🩷
Sinemphotographyy Aslii35 doğru diyorsun canım. Bu da bir nevi sınav. Hayırlısı ile geçmeyi nasip etsin rabbim 🙏🏻 Her zaman zor seylerde yaşasak sukretmemiz gerek. En iyisini o bilir 🙏🏻