bsrabrna _Kubraaa_ ay ben hiç Anlamıyorum ya 🙈 Ama bir kere nst ye girdiğim de bebek uyuyordu o yüzden nst sonuçlarımı doktor beğenmemişti. Yemek ye öyle gel demişti yemek yemiştim ama yine banamısın demedi bizim hatun. Sonra 2 tane çikolata yemiştim öyle girmiştim nst ye durdurabilen aşk olsundu 😂😂😂
Ewolokko Soğuk olan her şey, inanılmaz soğuk seviyor… soğuk bir alana girdiğimde dahi yerinde durmuyor 🫣
sed-a5 Elifkrktnnrgz valla bu sıcaklarda içimizi bir nebze de olsa ferahlatiyor demek ki bebişlerde seviyor ve ferahlıyor
sed-a5 Mummumlilo benimki de uzandığımı hissetsin yeter ki hemen başlıyor ilk başlar da hareketleri çok kısa sürüyordu eşim bile hissetmiyor du şimdi hafta ilerledikçe o falan konuşunca hemen hareketleniyor gerçekten çok güzel bir duygu
Nrfsn46 _Kubraaa_ benim meleğim de çilek yada çilekli birşeyler yediğim zaman duramiyor cilokata hiç etkilemiyor 😂💖
anapanda12 _Kubraaa_ noodle ben kendime göre baharatlarla pişirdiğim için sanırım baharatından kaynaklı deli coşardı içerde şimdi doğalı bi hafta oldu yesem mi yemesem mi bilemiyorum sütümden alırsa tadını ne tepki verir acaba 😌
Youngmotherr _Kubraaa_ yiyeceğe gerek yok su içince bile hareketleniyo su içerken götünü karnıma dayıyor 😂
Yorgn Sennur86 tehlike boyutu ne olabilir ki yani bu sıcaklarda başka türlü serinlemek pek mümkün olmuyor 🙈 kutulu dondurmaları tüketirim çubuklular felan kesmiyor çünkü 🤭😂
Mamalisa Şeftali yiyince kıpırdıyor baya 20 haftalık olduğu için az hissediyorum ama şeftalide baya hissettiryor kendisini oğluşum😂
gamzeyerlkaya Hilal_blc bi video izlemiştim anne karnındaki bebekler annenin yediklerinden en hızlı şekeri alıyorlarmış direkt olarak geçiyormuş . E karpuz da haliyle şekerli olunca 🫣
kelebeketkisi34 _Kubraaa_ bende de kiraz karpuz bide tatlılara da tepki veriyor zaten hareketli bir çocugum var iyice coşuyor 🤗🤗🥰🤍