Esmaxzcv 25 haftalik hamileyim bebeğin hareketleri hissetmiyorum normal mi hiç düzenli hissetmedim ve korkuyorum ilk gebelik
_Kubraaa_ Esmaxzcv aslında pek normal değil gibi. 24.haftadan sonra net hissedilir. Bebeğiniz belki küçüktür onuda bilemeyiz. Doktorunuzla bu konuyu görüşüm derim
byz35 Esmaxzcv haftasına göre en hareketli olması gereken zamanlar aslında sizi tedirgin etmek istemem fakat mutlaka doktorunuza gidin
Tutkaltupum Esmaxzcv kilonuz ve gobek bolgenizde yaglanma varmı az da olsa hissetmeniz lazım doktorunuza bir danışın isterseniz 🤍🤍
Ayselina6 Esmaxzcv Belki plesantası geliyordur bebeğin önüne hareketlerini kısıtlıyor olabilir ama doktorunla görüş canım bu konuyu
Yenibirannee __mom1 aynen benimki de çok karışıyor 😅😅 benim 2 yasinda kızım var meyve suyu diye koyup bak kahve içiyoruz diyorum. Babasina gidip annemle kahve iciyoruz diyo. Şimdi kahve keyfi için 2. Kızımı bekliyorum 😅😅
anneoluyoruuumm16 _Kubraaa_ valla bebek bana çekmiş bence bu konuda ne yersem hareketleniyor birde yatarken harekete geçiyor. Hele yemek falan yerken kıpır kıpır