Aysktr Farkında olmadan abartmışım yoğurt ayran su herseyi yaptım 5 saattir evi havalandırıyorum biraz uyudum ama mal gibiyim birsey olmamıştır inşallah diye dua ediyorum var mı çamaşır suyu mağduru aranızda içim rahatlasa bugünden sonra da kullanmam inanılmaz kötü oldum
ikinciannelikicin Aysktr biraz hareket etki vucudundan ciksin etkisi canim. Onun disinda zamanla gecmesi lazim gecmezse bi acile git.
Krasivyy Aysktr dışarı çıkıp hava al canım bende temizlik yaparken çok az kullanıyorum temizlik bitince inip dolaşıyorum biraz
Aysktr ikinciannelikicin çok pişman oldum ya hiç yaptığım birsey değil di nasıl bu kadar düşüncesizlik yaptım kendimi yiyorum
ikinciannelikicin Aysktr gecende bende banyoyu yikarken yaptim o hayati sulandirmadan kullandim bol bol. Mide bulantisi vs.olmadikca korkma acik havada az dolas hareket et gecer insallah
Aysktr ikinciannelikicin yaptım yapmam mı yürüdüm hareket etse anlasam biraz içim rahatlıcak onu da henüz kavrayamıyorum eşimden ultrason istedim akşam bakmak için oda artık iyice büyüdüğü için kalp atışını göremeyecğimi söyledi dediğini yapayım ben en iyisi bidaha yürüyüm
ikinciannelikicin Aysktr canim bebisin kalbini nstyle duyarsin. Sen aksam acile git anlat durumunu baksinlar icin rahatlar. Ama korkma sonucta yutmadin icmedin kokusuyla bisey olacagini sanmiyorum.
arzum8683 ilk gün biraz sersem olursun ama korkma cnm geçer bişey olmaz bebeğe bende yaptım çamaşır suyu ile iş ama şükür bişey olmadı rahatsız olmadım
Aysktr arzum8683 banyoyu tamamen çamaşır suyuyla yıkadım haliyle alan küçük havasız olunca orası mahvetti beni bidaha tövbe diyorum zaten 🤦🏻♀️