Tweety3437 Kızlar normalde hamilelikte su tüketimi 2,3 litre ama şu içmeyi sevmiyorum içemiyorum midemi bulandırıyor Onun yerine mesela karpuz vişne suyu ev yapımı limonata vb. İçsem faydası olur mu ?
arsamveannesi Tweety3437 benden fazla su icen olmaz gerçekten o kadar susuyorum ki gunde 4 litre bile iciyorum ama gel gor ki bebegim suyu az🫠
Maisina Tweety3437 benim doktorum suyu aromalandır demişti. Mesela elma dilimleri tarçın çilek salatalık tarçın vs gibi şeyleri dene hangisiyle içebilirsen demişti. Prilam kullandığım sürece rahat içiyorum suyu ama kullanmadığım zamanlar yemek yerken vs midemi bulandırmıyor o yüzden yemek yerken bol bol su içiyorum
Tweety3437 Yazmelegi_ biliyorum da midemi bulandırıyor ne yapacağım 🤦♀️ Zorlarsam şu icmeyide içtiğimi de çıkatırım huyum kötü bu yönde 🤦♀️
Yazmelegi_ Tweety3437 hafif soğuk içebilirsiniz ben o sekilde içiyorum anca başka çözüm bulamadım ha bide baharatlı şeyler yersem içiyorum ama oda midemi sıkıntıya sokuyo
Nisanyagmurum Bende içemiyorum su bile kokuyor icsemde çıkarıyorum soda iç dedi doktor onu içmeye calisiyorum
Cancan2 Benim doktorum sadece su içme 1.5 lt su içiyorsan 1.5 lt de ayran ev yapımı meyve suyu gibi şeyler mutlaka tüket demişti hamileliğimde hep öyle yapıyordum
Tweety3437 Cancan2 bende öyle yapıyorum ev yapımı yoğurt var kendim yapıyorum ayramnımĵ felan limonatayıda kendim yapıyorum ama kızlar olmaz diyor 🤦♀️
Nurozi Suya alışsan iyi olur yoksa benim gibi gece sıcak basmaları el ayak yanmaları yüzünden uyku problemleriyle çok uğraşırsın 🙁
Tweety3437 Nurozi çekiyorum yaaa el yanak yanmalarım hiç geçmiyor tansiyonum düşüyor sürekli uykularım bölük saçma sapan rüyalar görüyorum 🤦♀️ sudan mıymış hepsi yaaa
Tweety3437 Maisina ooo yemek yerken bende içiyorum ama onunda zararı var yemekleri çürütüyormus canım özellikle o yemek zamanı o su çok güzel geliyor bana 😅😅
Cancan2 Tweety3437 bence doktoruna sor benim doktorum öyle söylemişti tabi kıştı benim hamileliğim şimdi senin yazın terlemeden dolayı daha çok suya ihtiyacın var
Maisina Tweety3437 niye çürütsün yaaa 🤣 en fazla midemiz genişler herhalde ama su içmek için de katlancaz biraz