Minik1Civciv Pinkflody sabah akşam oksapar kullanıyorum. Enox kullandığım zamanlarda oldu. Ne gibi yan etkisi olabilir ki canım. Bebiş için kullanıyoruz.
12minikmucize16 Pinkflody bende enox kullanıyorum onun Bi yan etki yaptığını düşünmüyorum ekstra mesela benim riskim var progestan kullanıyorum onun etkileri oluyor sizde farklı Bi ilaç kullanıyorsanız ’yapabilir yada gebeliktendir iyi düşünün iyi olsun 🤗
Pinkflody Peki bir yan etkisini vs gördünüz mü acaba ? Bilgi verirseniz sevinirim ben hiç kullanmadım yeni kullanmaya başlıcam. Kediannesi1
Kediannesi1 Pinkflody yok yapılan yerde hafif şişlikler morluklar olabilir o kadar başka yan etki görmedim hiç alışınca çok rahat yapılıyor doğuma kadar günde 2 kez olacağım ben
Pinkflody Öyle mi anladım teşekkür ederim bana da sadece günde bir defa dedi tansiyon ve şeker hastalığı var o yüzden kullanmamı tavsiye etti
Kediannesi1 Pinkflody 16 haftalık tüp bebek ikizler benim de pıhtılaşma ve şeker problemi var geçmiş olsun sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Pinkflody Minik1Civciv Doğru diyorsunuz inan ki o kadar çok ilaç kullanıyorum ki artık hangisinin yan etkisi olduğunun bile farkında değilim bu arada teşekkür ederim cevabınız için 🤗
Minik1Civciv Pinkflody rica ederim canım ne demek sizde haklısınız sağlıkla kavuşalım bebişlerimize 🤗❤️🌸
Pinkflody Minik1Civciv Maşallah Allah sağ salim sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah benimde 16+0 daha
Pinkflody 12minikmucize16 Teşekkür ederim güzel yorumun için 🤗 progestan kullanamıyorum ama tansiyon ilacı aspirin kan sulandırıcı kan ilacı vs kullanıyorum canım