crazymommy filialunae Ayyy yaa ikizler de bana ayrı bi tatlı geliyo sen anlatınca bile suratımda bi gülümseme oluştu boyları kiloları bile hep çok yakın, yerim onları ben Maşallah 😍🥰🥰🥰
anneoluyoruuumm16 crazymommy 15 haftalıkken 111 gramdik. Son kontrolde herşey yolunda dedi söylemedi bende sormadım daha gram zaten diye 😄😄
anneoluyoruuumm16 crazymommy bende şaşırmıştım uygulama 75-80 gram bebeğiniz diyordu doktor 111 diyince hocam fazla değil mi dedim yok haftasıyla uyumlu demişti 😄😄
crazymommy anneoluyoruuumm16 Uygulamalardakiler hepsi farklı diyor doktorların tablosu var orda yazıyor doğruları 😍
Mltsnl Papatyamoms merhaba bende 21 de gitmiştim 380 di mesela ben ne yemem gerekiyor nasıl besleniyorsunuz
crazymommy Mltsnl 21 de 360 ve üstü normal canım illa her bebeğin gramı fazla olacak dye bişey yok hatta aşırı fazla olması iyi olmayabiliyor diyet öneriliyor anneye gramın gayet iyi sen sağlıklı beslen yeter 😍
Papatyamoms Mltsnl valla canım tost makarna et yıyemıyorum tavuk sote anca oda 17-18 haftadan sonra köfte tavuk bıraz Avokado severım yerım faydalı aklıma gelen ama günüm oyle cok ılerde cıkmıyor 3-5 gün en fazla uyumlu genel olarak
Mltsnl crazymommy ya işte ilk başlarda daha iyiydi mutfağımızda böcek oldu annemlerde burda değildi diye dağlıkla beslenemedim ondan bence az çıktı şimdi mesela neler yememiz gerekiyor