Melissssa Bayanlar şu an kaç kilosunu ve hamilelikte beri kaç kilo aldınız?? Ben 52 ile hamile kaldım ilk aylar kusmaktan 48e düştüm bugün baktım 58 olmuşum 😱😱😱
Melissssa Tgcee ben şu iki haftada aldım bütün kiloları arkadan baksan hamile gibi değilim aslında Bi karnım şiş nerde bu kilo anlamadım 😁 hayatımda ilk defa bu kiloyu gördüm şaşkınım valla 😁
Tgcee Melissssa olsun canım mecbur alcaz fazla bı kılon yok kı☺️Ben bırsey sorcam aynı haftadayız ya benım ıkı uc gundur affedersın çatı agrsı gbı bırsey oluyor yurudukce aslında agrdan cok hafıf sızı gbı sizde varmı ya
Melissssa Tgcee bu bacak arasındaki böyle batma gibi olan ağrı mı 😊 eğer oysa bende var bir iki haftadır ama çoğu gebeliklerde yaşanıyormuş bu ağrı 😊
meltemmmmm Melissssa Aynen son zamanlar dahada kilo alınıyormuş olsun sağlıklı olsunlrda kilo verilir🙏😊
fitmom Ben de 66 ile hamile kaldım 71 kilo olmuşum. 26 haftalık hamileyim son 1 ayda aldım neredeyse tüm kiloyu baya bi takıyorum ama almamak da imkansız yani yiyorum yalan yok :)