Arya92 Semamustafa ekmek peynir yeşil zeytin ayva nar patlamış mısır dönem dönem midem bulanirken bunları yedim.simdi 17.haftadayim favorim ekşi yeşil elma.
Semamustafa Arya92 hepsini denemek lazım Değişiyor sürekli demi mideyi aynı şeyler bastırmıyor sürekli haklısın
Arya92 Semamustafa evet Birgün iyi gelen diğer gün midemi bulandiriyordu şuan o günlere göre iyiyim.ama genelde ekşi ve tuzlu şeyler bastırıyor.yagli baharatlı soğan sarımsak bunları hala yiyemiyorum.gecici bir süreç ama çok zor hiç geçmeyecek mis gibi geliyor o anda
Semamustafa Arya92 Şuan midemi ne rahatlatııyor bilmiyorum soda kraker deniyorum bazen çok faydası olurken bazen hiç faydası olmuyor Rabbim yardımcımız olsun inșallah ne diyelim
Merveselim Semamustafa canım ben 16+2 haftaliğim benim hala azalan ama bitmeyen bi bulantım hala var.ilk zamanlar kilo verdim hiç birsey yiyemedim çıkardım .sabahları köpük çıktı.ama şükür şimdi sadece sabahları oluyo inş.seninde biger geçmiş olsun çok 🙏🙏
Semamustafa Merveselim çok teşekkür ederim canım sanada geçmiş olsun inșallah tek sabah olmasın gerçekten razıyım öbür türlü gün boyu çok zor oluyor valla
sennurdogdu Semamustafa Bende 11+2 haftadayım ve hiç bi şekilde geçmiyor yesemde aynı yemesemde sabah akşam sürekli mide bulantım ve kusmam var 😭 ne yapmalıyım
Sevilay sennurdogdu sende benim gibisin canım tuzlu fıstık badem ye diemarmin diye bi mide bulantısı ilacı verdi doktorum bana iyi geldi en azında yemek yediriyor ve kusmuyorsun bi süre
Zarifa90 Ban 14+5 haftadayım hala tamamen geçmedı bıraz azalmiş gibi oldu ama ılaç kullanyorum Zofer .3 ayım yataklarda geçti çok kotüydüm bı geçse hamilelıgımın tadını çikarsam 😕.
sennurdogdu Sevilay ilk haftalarda doktoruma sölemiştim bi ilaç vermişti bana adı klıma gelmiyo şimdi kullandım hepsini sonra bi tanıdığım zararlı olabiliyo dedi ondan sonra hiç hap kullanmadım canım şimdi biraz bira geçiyo gbi ama ara sıra hala oluyo
Kelebek29 Arkadaşlar ilk 3 ay aktif folik asit kullanıyormusunuz? Bunun eksikliği bulantıyı tetiklermiş bilginiz olsun istedim
Sevilay Doktor diermarmine diye bide zofer diye bi mide bulantısı ilacı vermişti diermarmine kesmedi bulantımı zofer kullanıcam yarından itibaren ama korkuyorum bebeğime bişey olur diye