Mervedenizkrks 7+1 haftalık hamileyim kese göründü ama bebek yok böyle bir durum yaşayan var mı ? Bir de benden açlık safra asidi istendi bunun istenme sebebi veya herkesten isteniyor mu şuan kafam o kadar karıştı ki lütfen bilgisi olan varsa yazabilir mi
minikmucizeemaak Mervedenizkrks Bebeği geç görenler var burada canım, herkesten istenmiyordur bence benden hiç istenmedi doktoruna neden istediğini sormadın mı
Sinan35eda Mervedenizkrks ben 7+1 Ken öğrendim zaten hamileligimi hem bebeği hem kalp atışını duymuştum kuzum geç döllenme olabilir bence inşallah gözükür en kısa zamanda
Elcoo123- Mervedenizkrks ben hamileliğimi öğrendiğim de 4 haftalıktı ilk muayenede doktorum 4 hafta sonra gel kalp atışını dinleyelim dedi bende merakımdan 7. Haftada bir başka doktora gittim kesenin olduğunu bebeği görmediğini söyledi nasıl olur dedim yani bir başka doktor bir hafta sonra gel kalp atışı duyalım dedi siz bunu söylüyorsunuz dedim akşamına başka bir doktora gittim kalp atışı da duydum ultrason cihazından kaynaklı diye düşünüyorum ben hatta bana biraz kilomuz var demişti duymayan doktor akşamına gittiğim doktor duydu kalp atışını anında kilo vermedim herhalde suanda 20 haftalığız hatta kese şeklini görünce bile akşam gittiğim doktor sağlıklı olduğunu anladım demişti duyarsınız geç duyanlar oluyor isterseniz başka bir doktora da görünün içiniz rahat etsin diğer konu hakkında bilgim yok maalesef 😌
Melikekar123 Mervedenizkrks strese gitme bende aynısını yaşadım burdaki çoğu kişi yaşıyor ben kalp atışı bebek 8haftalıkken tam gördüm
Mervedenizkrks minikmucizeemaak sordum verdiği cevap normal bi test sadece gebelik oluşmazsa yani bebek oluşmazsa ona göre ilerlicez bunun için istedim dedi
Mervedenizkrks Sinan35eda inşallah lütfen dua edin bugünü iple çektim şuan yerlebir oldum 10-15 gün sonra tekrar gel diyor 🥺
Mervedenizkrks Elcoo123- hangi hastaneye gittiniz inşallah bende de cihaz ve doktor problemlidir 🤲 hangi doktora hastaneye gidicem Artık bilmiyorum ki
Aslhna Mervedenizkrks bence korkmayın biraz daha zaman geçsin görülecektir ben 9 haftalarda görünmüştü
Mervedenizkrks Aslhna inşallah dediğiniz gibi olur başka bir hastane doktor denicem ama bilmiyorum hangisi iyidir
Elcoo123- Mervedenizkrks ben istanbulda reyhan hanıma gidiyorum delta Hospital da o akşam apar topar ağlar bi vaziyette gittiğim için ilgisi alakasından dolayı onunla devam ediyorum suan da da memnunum
Elcoo123- Mervedenizkrks 500 tl olmuştu yanlış olmasın 375 e gidiyordum en son ki muayenede 500 ödedik arayıp bir sorun isterseniz
Mtubaaa Mervedenizkrks merhaba bende 5 haftalıkken gittim kesede gözükmedi bebekte 1 hafta sonra gittim farklı doktora ama o bakar bakmaz gördü bebeği cihazla ilgili olabilir ☺️içinizi ferah tutun