Satinur_66 dolunayes doğru söylüyosun hayırlısı bkaalım hiç böyle olmuş muydu erkek cıkıp tum hersey teori vs kız oldu 😁yanı dahaa once de başına geldi mi tahmınlerındw
dolunayes Satinur_66 cok geliyo inan doktorla kavga ediyorum :) Hahahaha Tum oranlar resim dahi keskin Ama farkli oluyor ben bile sok
Satinur_66 dolunayes evet o yüzden dedim oranlarda erkek cıkıyordy nasıp kısmet hayırlsı bakalım melekler kız dedı sadece
Seyma-22 dolunayes Benim doğum günüm 03/10/1998 Eşimin doğum gününü ailesi bilmiyor ama kimlikte 06/04/1993 Son adet tarihi 13/04/2023 İlk beta 4298
Bsra9518 dolunayes ay rica etsem banada tahminde bulunurmusunuz 12 haftalık ama öğrenemedik🙈 
dolunayes Bsra9518 erkek bu Oran bakiyiim Eşinle dogum tarihlerinizi Son adet tarihi ve İlk beta rakami yaz bakim
Bsra9518 dolunayes ilk beta kan tahlıl sonuclarım yok maalesef bulamadım sadece dogum tarihleri olur mu acaba baktım pek anlayamadımda ben ılk gıttıgımde sorunluydu farklı tahlıller yaptıgını soyledı bıde 6 haftalık gıttım kese cocuk kalp atısı vardı
Bsra9518 dolunayes teşekkür ederim tahmınınız için pazartesi ikili test için gideceğim öğreneceğim ultrasona gore bizde oyle düşünüyoruz bakalım hayırlısı 🙈 yazacagım cıkarsa eger ❤️