bsra180623 Merhaba adetim 11 gün gecikti 3 test yaptım hepsi aynı çıktı ikinci çizgi silik. Beta hcg sonucum 1387 Fotoğraf yükleyemiyorum. Doktor bir şeyler olduğunu ama netleşmeden göremeden vs bir şey söyleyemem dedi. Sizce hamile miyim
Mommybabyy bsra180623 banada buna benzer bişi söyledi dış gebelik olabilir Bi kaç gün sonra tekrar gel dedi
anneoluyoruuumm16 bsra180623 canım cumaya git doktorda kese görünür karından inşallah. Bayağı yüksekmiş degerin testler mi arızalı ki anlamadım silik çıkmasını benim 562 ile kıpkırmızı olmustu
Fik bsra180623 6-7 haftalıkken kese görünebilir🤭 ama geç döllenme olduysa görünmeyedebilir doktor randevusu alıp doktora da görünebilirsin canım
bsra180623 Doktor ultrasonda göremedi hayal meyal gözüküyor haftaya tekrar gel dedi başka bir doktora gideceğim tekrardan
bsra180623 Mommybabyy umarım öyle değildir 🥲 hormonal bir şey değil değerlerin çok yüksek dedi ama bilmiyorum pek anladığım şeyler değil Zaten
Mommybabyy bsra180623 bnmde idrarda enfeksiyon gözüküyor ona da bişi demedi bnde hiç bişi anlamadım başka doktora gidicem
bsra180623 @“anneoluyoruuumm16” anlamadım ben de fotoğraf yükleyemedim testleri yükleyemiyorum. 3 test de farklı marka aynı derece silik çıktı üçü de