Yigit_Yagiz_Moms Enu1004 ilk gebelikte 18. Haftayı buluyor hareketlerini hissetmek. Ben 15 haftalığım bu hafta hissetmeye başladım
Enu1004 ZumrasMom_ ayy bizimkinin daha hareketleri başlamadı. Hareketlerini hissetsem belki bu kadar çok doktora gitmek istemeyeceğim 😄
Enu1004 ZumrasMom_ yaaa🥰🥰🥰 kız mı? Bizimki kız, babasını hissederse benimki kafayı yer🤣Ben de hemen hissetmek istiyorum😄 gerçekten böyle okudukça hemen hareketli günlere geçsek diye sabırsızlanıyorum
ZumrasMom_ Enu1004 evet kız 2 hafta öncesine kadar bu kadar hissetmiyordum çarşamba 25 haftalık olacak artık büyüdükçe daha çok hissediliyormuş
Enu1004 Yigit_Yagiz_Moms aaa 18 hafta bile yeter😄 bana 22 veya 23te başlıyor ilk gebelikte demişlerdi
Pandoras Enu1004 ilk gebeliğim ve öğrendiğimden beri 45 günde bir çağırıyor doktorum çook uzun geliyor ama bir sıkıntı olmadığı sürece böyle bekliyoruz mecbur 👼
Enu1004 Pandoras ayyyy siz de bendensiniz😅 45 gün de çooook uzunmuş yahu. 4 hafta bile çok zor geçiyor sizi tahmin edemiyoruj
Yigit_Yagiz_Moms Enu1004 aslında kişiye göre değişiyor mesela kilonuz yoksa 18-19 da ufak ufak hissedersiniz