babymomy_ Kızlar 3. Kere oldu bu. Karnımdan çıt diye ses geldi . Biraz araştırdım doktor videolarını falan da izledim bebeğin eklem hareketlerinin sesiymiş 😇 . Sizede oldu mu bu
anneoluyoruuumm16 babymomy_ kaç haftalıkken oldu bu olay. Benimde 18. Haftada oldu da merak ettim daha çok böyle çit çit değilde gaz sesi gibiydi ama bayağı geldi yani merak ettim
Mrv001 babymomy_ bende duydum bi 6 7 kere ilkin etrafıma baktım 3. De falan anladım karnımdan geldiğini bende çok araştırdım eklem sesi diyorlar ama inanılmaz bisey 😂 eşimde duydu bi kere kıracak bi yerlerini sıpa diyor 😂
TuqbaArslan babymomy_ ben yarın 37 haftaligim 2 3 gündür duyuyorum cit cit diye hatta korktum bu nasıl ses diye. Az once yine oldu burayı gordum 🫣🤣🤣
Fatmayagiz Bikaç defa bende duydum anlam verememiştim kendimden geliyodur diye düşündüm. Şuan anladım ki bizimkide eklem sesiymiş ☺💙
babymomy_ Fatmayagiz çok mucizevi bir şeu değil mi yA 🥰 birde hep ben duyuyorum eşime bi dinletemedim denk gelmedi
Fatmayagiz @babymomy_ Belki inanmazsın ama bunu yazarken sesi geldi yeminle 😂 Çok tuhaf ya Rabbim ne büyük bir mucize vermiş bizlere 🥰
Mrv001 babymomy_ hareketli olmaz mı hiç geceleri uyumuyoruz artık inşallah doğduğu zaman gece gündüz ayırt eder oglusum 😂
Tanli1993 Dün duydum ilk kez bi oldu suyummu patladi dedim aklim çıktı sonra ust üste 2 kez daha oldu🤣 35 haftaligiz forumda okumuştum ama başıma gelince bi değişik oldu. Kemiğinin cıtırtısını yedigimmm yaaa🫠🥰😁😁